Stem op jouw favoriet voor de Topsector T&U Innovation Prize

Stem op jouw favoriet voor de Topsector T&U Innovation Prize

De genomineerden voor de 2e editie van de Topsector T&U Innovation Prize zijn bekend. Zij hebben tijdens het HeroFestival in Den Haag gepitcht voor de jury en nu mag het publiek stemmen op zijn favoriet!  Welke innovatie spreekt jou het meeste aan? Wie heeft de beste oplossing om de onbemande teelt in de glastuinbouw een stap verder te brengen?  Bekijk alle genomineerden op www.IMPACT2025.nl en breng jouw stem uit!

Heb je pitches van de genomineerden tijdens het HeroFestival gemist? Kijk hier. De winnaar wordt bekend gemaakt op 23 oktober 2020 tijdens het event ‘RoboCrops the Gathering’ in het World Horti Center in Naaldwijk, uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen. 

Deze zes genomineerden hebben volgens de jury een innovatie voorgedragen welke aantoonbaar bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van ‘unmanned growing concepts’. Automatisering en robotisering zijn belangrijk voor de tuinbouw. Door het telen, oogsten, sorteren en verpakken in de kas, op het land, loods en/of vertical farm nog verder te automatiseren, kan de tuinbouw grote stappen zetten naar efficiëntere teelttechnieken, arbeidsbesparing, minder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en een continu bedrijfsproces.

Deel dit artikel:

IMPACT_T&U_logo