Stem op uw favoriet voor de Topsector T&U Innovation Prize 2021

Stem op uw favoriet voor de Topsector T&U Innovation Prize 2021

In 2021 vindt voor de 3e keer de uitreiking van de Topsector T&U Innovation Prize 2021 plaats. In deze editie is gekozen voor internationale en grensverleggende innovaties die bijdragen aan het realiseren van een duurzame tuinbouw: CROSS-BORDER INNOVATION. Voor de Topsector T&U Innovation Prize 2021 waren er een recordaantal aanmeldingen, met meer dan 30 (internationale) aanmeldingen. U kunt al deze aanmeldingen terugvinden op IMPACT 2025.

Vakjury

De vakjury heeft 10 aanmeldingen genomineerd voor de Jury Award. Deze tien innovaties blinken volgens de vakjury het meeste uit in de “key challenges”, “cross-border” en de “feasibility” van de innovaties. Zij gaan via het trainingsprogramma van Worldstartup aan het werk: in vier workshops worden ze voorbereid op de pitch voor de jury en krijgen ze een training in het ontwikkelen van co-creatie samenwerking met tuinbouw-bedrijven. Bekijk alle genomineerden.

Publieksprijs

Maar ook u kunt uw stem uitbrengen op uw favoriet, want naast de Jury Award, mag ook het publiek hun stem uitbrengen op dé innovatie die volgens hen de IMPACT2025 Innovation Prize 2021 moet winnen. Wilt u meebeslissen? Stem dan vóór 5 oktober op uw favoriet via de website van IMPACT 2025.

Uitreiking

De Topsector T&U Innovation Prize 2021 zal worden uitgereikt tijdens het Nationaal Tuinbouwcongres in samenwerking met Greenports.Nederland. Dit congres vindt plaats op donderdag 7 oktober 2021 bij het Bomencentrum in Baarn.

Deel dit artikel:

IMPACT_T&U_logo